Prisvenlige løsninger med fokus på detaljen

Ingen er gode til alting, og det samme gælder selvfølgelig også mig. Jeg vil dog i al beskedenhed sige, at jeg efter en del års erfaring med webudvikling er blevet ret kompetent på en række områder. Jeg har med succes udviklet flotte hjemmesider og innovative web-apps, både ifm. egne projekter og til tilfredse kunder, og jeg kan helt sikkert også hjælpe dig. Så overvejer du at få lavet en detaljeorienteret, lækker, skræddersyet og brugervenlig hjemmeside, webshop eller app, som samtidig ikke sprænger budgettet, så læs mere herunder.

Prisvenlige hjemmesider

Oversigt over services

Ofte stillede spørgsmål

En hjemmeside eller webshop kan koste alt fra 0 kroner til mange tusinde kroner. Prisen afhænger nemlig af en række parametre, herunder dine egne kompetencer, krav og ønsker. Jeg plejer typisk lidt kækt at svare på spørgsmålet med et nyt spørgsmål: “Hvad koster en bil?”. De fleste vil til dette svare, at det kommer helt an på, hvilket mærke der er tale om, hvor meget ekstraudstyr bilen skal have, og i hvilken stand den skal være i. Det forholder sig langt hen ad vejen på samme måde med en hjemmeside eller webshop. Hvor skræddersyet ønsker du webshoppen? Hvor interaktivt skal designet være? Hvor mange undersider skal hjemmesiden have? Skal der være særlig funktionalitet som fx mulighed for tidsbestilling eller nyhedsbrev? Det er alt sammen noget, der vil have indvirken på den samlede pris.

Mine løsninger koster typisk fra 3.500-12.000 kr. ekskl. moms for en hjemmeside og fra 12.000-50.000 kr. ekskl. moms for en webshop. Læs mere om mine priser.

En hjemmesides konkrete indhold og form afhænger af dens formål og målgruppe. Dog er der nogle grundelementer, langt de fleste hjemmesider bør have.

CTA (Call to action)
Hvad ønsker du af dine besøgende? Skal de tilmelde sig dit nyhedsbrev, kontakte dig pr. mail eller noget helt tredje? Uanset hvad, er det vigtigt, at du løbende opfordrer og minder dine besøgende om dette. Typisk ved links eller knapper, der “træder frem” fra designet.

Skarpe og tillokkende tekster
Hvis dine besøgende hurtigt mister interessen og forlader din hjemmeside eller webshop, mister du et potentielt commitment. Det er derfor vigtigt, at du formår at formulere dig i korte, præcise og tillokkende vendinger, så brugerne bliver hængende.

Professionelt og responsivt design
En flot, brugervenlig og imødekommende hjemmeside eller webshop, der samtidig skalerer pænt på mobilen, signalerer professionalisme og skaber tryghed hos de besøgende. Det er en afgørende faktor for, at du opnår de resultater, du ønsker.

Hastighedsoptimering
Omkring 40 % af brugerne forlader en hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at loade. Hastighedsoptimering er derfor en essentiel del af både tilblivelse og vedligeholdelse af enhver hjemmeside eller webshop.

Søgemaskineoptimering
Det er utrolig vigtigt, at din hjemmeside eller webshop bliver optimeret, så den let dukker op, når brugeren søger på noget relaterbart på Google eller andre søgemaskiner.

Har du lyst til at læse mere om, hvad en hjemmeside bør indeholde, så har jeg skrevet et lille indlæg, hvor jeg uddyber ovenstående punkter og kommer med tilføjelser.

Jeg møder af og til den holdning, at en hjemmeside er en forældet størrelse, der hører fortiden til. Denne påstand kunne ikke være mere forkert. Her er 7 grunde til, at din virksomhed bør have en professionel og brugervenlig hjemmeside:
  1. Den giver 100 % identitetsfrihed.
  2. Den øger din troværdighed.
  3. Den er den vigtigste informationskilde.
  4. Den skaber mere salg.
  5. Den skaber øget kundeservice.
  6. Den gør din virksomhed evig tilgængelig.
  7. Den booster dine sociale medier – og omvendt.
Hvis du har lyst til at læse mere om, hvorfor alle seriøse virksomheder bør have en hjemmeside, så har jeg skrevet et indlæg om det. Her uddyber jeg de syv ovenstående punkter og kommer med råd til, hvordan du kan optimere din hjemmeside.

En hjemmeside og en web-app er to forskellige begreber, og alligevel er det meget lig det samme. Typisk definerer man en hjemmeside som et sted på internettet, der præsenterer statiske, ikke-intergerbare data. Det kan være fremvisning af billeder og tekst, som brugeren ikke direkte har mulighed for at påvirke.

En web-app bygger grundlæggende på de samme teknologier som en hjemmeside, men udmærker sig ved at være mere interaktiv og dynamisk. Udseendemæssigt ser de meget ud som normale mobilapps, forskellen er dog, at web-apps eksekveres direkte i browseren – på samme måde som hjemmesider. Web-apps kan udvikles progressive, kaldet PWA, og på den måde kan man få dem til at opføre sig på næsten samme måde som almindelige apps – bare med bedre performance og uden at belaste brugernes smartphones i samme grad, som traditionelle apps gør.

Processen ifm. køb af ny hjemmeside eller webshop forløber typisk sådan, at vi først får en indledende snak om din virksomhed, og hvad du har af ønsker til design og funktionalitet. Baseret på snakken bruger jeg nogle dage på at lave et foreløbigt udkast, som jeg sender til dig. Du vil typisk have forslag til korrektioner af udkastet, og måske har det givet anledning til helt nye idéer. Hjemmesiden/webshoppen tilrettes, og korrespondancen fortsætter frem og tilbage, til du er 100 % tilfreds. Når hjemmesiden er færdig og klar til at blive lanceret, assisterer jeg naturligvis også med dette, og du faktureres herefter efter aftale.

Lad os være helt ærlige over for hinanden. Intet website er 100 % sikkert. Store nationale virksomheder som Mærsk, Vestas og Würth har været hacket. Internationale firmaer som Bauhaus og Coca-Cola er i nyere tid blevet hacket. Selv Finansministeriet i USA har været hacket.

Når det er sagt, så gør jeg altid mit ypperste for at sikre alle mine webløsninger så godt som overhovedet muligt. Webserveren, hvorpå jeg hoster hjemmesider og webshops, scannes regelmæssigt efter malware og andre former for skadelig aktivitet, og CloudLinux, Imunify360 og ModSecurity sikrer, at fremmede ikke får adgang til dine data.

Alle WordPress-sites sikres yderligere vha. forskellige sikkerhedsforanstaltninger, der er installeret og konfigureret, når hjemmesiden lanceres.

Når din nye hjemmeside eller webshop er færdigudviklet og klar til lancering, er det 100 % dig, der ejer den. Du kan derfor i princippet frit vælge, hvad du vil gøre med den, og hvor du vil få den hosted. Jeg tilbyder hosting med fri trafik og gratis SSL-certifikat på en lynhurtig LiteSpeed Enterprise server samt support og vedligeholdelse af hjemmesiden for et månedligt beløb, og på den måde har du hos n4.dk mulighed for en totalløsning, hvor din nye hjemmeside både bliver lavet, hosted og vedligeholdt samme sted. Læs mere om priser for hosting, support og vedligeholdelse.

Hvis du gerne selv vil kunne opdatere din nye hjemmeside, så tager jeg naturligvis højde for dette i udviklingen. Typisk vil hjemmesiden blive lavet i CMS’et WordPress, lige som over 40 % af alle andre hjemmesider på internettet er. WordPress giver gennem et meget brugervenligt kontrolpanel mulighed for at administrere bl.a. tekster og billeder på hele siden.

Hvis du ikke er bekendt med WordPress, så laver jeg glædeligt en skærmoptagelse, hvor jeg viser dig, hvordan du let og elegant kan opdatere din nye hjemmeside.

Når vi har forventningsafstemt og fundet frem til design og kravsspecifikationer, fastsættes i de fleste tilfælde en dato for, hvornår hjemmesiden er færdig. Alt afhængig af projektets størrelse tager det typisk mellem 2 uger og 2 måneder, før det endelige resultat er klar til lancering.

Kunder og samarbejdspartnere

Kvalitet behøver ikke koste en bondegård

Selvom pris og kvalitet ofte går hånd i hånd, så behøver en moderne, brugervenlig og skræddersyet hjemmeside eller webshop ikke koste en formue.

Jeg arbejder ofte med mindre virksomheder og iværksættere, der ikke har det store budget at gøre godt med. Det er en forståelig og afgjort relaterbar situation, og derfor betyder det også ekstra meget for mig at levere en prinsvenlig, men ordentlig og tryghedsskabende service, der kan være med til at skubbe projektet i den rigtige retning.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde frem til en løsning, der både matcher dine ønsker og dit budget.

En ny hjemmeside behøver ikke koste en bondegård