Jeg hedder Daniel Lyck

Min interesse for webudvikling startede allerede så småt tilbage i starten af det nye årtusinde, hvor jeg på en drønsmart IBM-computer lavede min første hjemmeside. En rigtig klassiker med rullende marquee-elementer, blinkende GIFs og billeder, der var det meste af dagen om at loade færdigt. Alle starter et sted.

De efterfølgende år har jeg beskæftiget mig en del med multimedieproduktion, og i 2020 dimitterede jeg som datamatiker. Herefter byggede jeg ovenpå med en professionsbachelor i innovation og entrepreneurship. Uddannelserne blev gennemført med topkarakterer, og suppleret med mange hundrede timers udviklingsarbejde, både som selvstændig og lønmodtager, besidder jeg nu solide kompetencer ift. udarbejdelse af bl.a. hjemmesider og web-apps.

Hvis detaljen er vigtig

Indrømmet. Der findes rigtig mange bureauer og freelance udviklere, der står klar til at kreere din nye hjemmeside og vækste din forretning gennem forskellige digitale strategier. Det kan for de fleste være lidt af en jungle at navigere rundt i. Så hvordan vælger du den rette løsning for netop din virksomhed?

Svaret er ikke nødvendigvis lige til, men hvis du går op i, at der i designet er kælet for detaljen, at funktionaliteten på din hjemmeside eller web-app bare spiller, og at intet er overladt til tilfældigheden eller baseret på en kedelig kasseløsning, så er n4.dk med stor sandsynlighed det rette valg for dig.

Hvad gør jeg anderledes?

Måske har du, ligesom jeg, erfaret, at mange hjemmesider fremstår ufærdige og “buggy”, eller at designet ikke skalerer særlig pænt, når du tilgår dem på din tablet eller smartphone – ligesom langsom indlæsningstid og manglende optimering desværre også er virkelighed for rigtig mange websites derude. Dét gør jeg op med i min webudvikling.

Jeg skræddersyer din hjemmeside eller web-app efter dine behov, samtidig med at designet er “pixel perfect” og responsiviteten lige i øjet. Hos n4.dk får du ikke bare en præfabrikeret kasseløsning, du får en personlig, grundig, moderne og langtidsholdbar løsning med fokus på sikkerhed.