Cookie- og privatlivspolitik

Nedenstående tekst definerer cookie- og privatlivspolitik for virksomheden n4.dk med CVR-nr. 43252143.

Politikken er oprindeligt publiceret d. 07-06-2022 og senest opdateret d. 07-06-2022.

Hvad er cookies, og hvordan bruger vi dem?

“Cookies” er små datafiler, de fleste websites gemmer på din computer for at kunne genkende den, næste gang du besøger websitet. En cookie er en passiv fil og kan ikke indeholde virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Klik her for at se en vejledning.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

n4.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics (til statistiske formål)

Indsamling og behandling af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter n4.dk, indsamler og behandler vi sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, din geografiske placering samt hvilke sider og knapper, du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og specifikke beskeder. Dette vil typisk være i forbindelse med anvendelse af diverse kontaktformularer på siden.

Er du kunde hos n4.dk, lagrer vi desuden forbrugsstatistikker, og i nogle tilfælde backups af dine uploadede filer, for på bedste vis at kunne supportere dig i tilfælde af opståede problemer samt for at kunne bistå dig med gendannelse af eventuelt tabt data.

Opbevaring af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse og ydelsesbeskrivelse. Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet.

Formål med personoplysninger

De indsamlede personoplysninger bruges til at identificere dig som bruger af websitet samt til at kunne levere de services, du efterspørger. Er du kunde hos n4.dk, omfatter dette eksempelvis support og hosting. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af n4.dk, din geografiske placering, dit køn, alderssegment mv. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om cookies øverst på denne side.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke hertil. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@n4.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.