Et indblik i fem forskellige cases

Jeg har efterhånden været involveret i tilblivelsen af en del fantastiske webløsninger. Både som udvikler i teams, hvor jeg har bidraget med specifikke features, men også som selvstændig enmandshær, hvor jeg alene har varetaget hele processen fra idégenerering til funktionelt produkt. Herunder kan du se og læse mere om nogle af de cases, jeg er allermest stolt af at have været en del af.

Et indblik i mine cases

Optikeren Gitte Sass havde i forvejen en hjemmeside, men deres største udfordring var, at den var omstændig at opdatere. Dette resulterede i, at sidens besøgende blev præsenteret for en stigende mængde forældede informationer. De ønskede sig derfor en ny hjemmeside, der var lettere at opdatere, men også en mere synlig integration af deres sociale medier samt mere fokus på muligheden for at booke tid online. 

I fællesskab med butikkens team skabte jeg en ny og let redigerbar hjemmeside med et moderne og opdateret udtryk, der stadig bibeholdt deres oprindelige identitet og vision.

Fysioterapeut-studerende og personlig coach Elias Obdrup kontaktede mig med ønsket om en simpel hjemmeside, der samtidig godt måtte være lidt anderledes. Elias havde nogle krav til farver og den overordnede udtryksform, men ellers var opgaven ret fri.

Med afsæt i Elias’ ønsker udarbejdede jeg et designforslag til den nye hjemmeside. Efter en opfølgende dialog og lidt korrektioner endte vi med en clean, lækker, hurtig og repræsentativ hjemmeside med en simpel kontaktformular.

BARO havde til formål at samle barer og caféer i en simpel og brugervenlig web-applikation, der, ud fra et her-og-nu-billede, eksponerede de besøgende brugere for antallet af gæster på den enkelte beværtning.

Jeg var hovedansvarlig for udvikling af applikationen og har ene mand stået for den tekniske tilblivelse af resultatet. Løsningen blev kodet helt fra bunden som en såkaldt “Progressive Web App” og kunne i projektets levetid både tilgås via browser og downloades i Google Play. Appen havde over 3700 aktive brugere og blev samlet anvendt af 15 beværtninger. Klik på knappen for at se screenshots af applikationen, mens den stadig var aktiv.

Plysdyr.dk efterspurgte en farverig og legesyg webshop, som kunne fange specielt de yngstes interesse. En webshop, der skulle bryde med de voksnes æstetik og bløde pastelfarver, og i stedet lede tankerne mod legelande og forlystelsesparker. De havde desuden krav til et alternativt flow ift. checkout, hvilket jeg bl.a. bidrog til at realisere.

Shoppen blev bygget i WooCommerce med integration af bl.a. Klaviyo og Shipmondo, og Plysdyr.dk tilvalgte efterfølgende en support- og vedligeholdelsesaftale hos n4.dk. Sidstnævnte kan du læse mere om i oversigten over services.

Måske er du en af mine næste cases

Er du blevet overbevist om, at jeg kan hjælpe dig med realisering af din nye hjemmeside eller web-applikation, så lad mig endelig høre fra dig. Uanset, om du ender med at vælge mig som din nye medspiller eller ej, står jeg altid klar med et uforpligtende råd.

Måske er du en af mine næste cases